Opinie klientów hotela Caritas
Dom uzdrowiskowy Caritas
Były cen w restauracji odpowiednie do oferowanych usług? |
Tak
|
Ośrodek uważam za odpowiedni dla |
Mniej wymagający klienci
|
Atmosfera i wyposażenie restauracji | |
Personal restauracji | |
JJakość i dostępność usług informacyjnych | |
Chęć i zachowanie personelu ośrodka | |
Jakość wyżywienia | |
Szerokość oferty jedzeń i napoi | |
Odpowiada wyposażenie pokoi danemu standartowi ośrodka? |
Nie
|
Czas podawania wyżywienia | |
Wyposażenie pomieszczeń publicznych | |
Pomysły na poprawienie usług restauracji |
viac neochutených zeleninových príloh (rajčiny,papriky,kapusta, mrkva) nálev stačí do nádoby pre potreby zákaznikov, polievkové misy kolujúce zo stola na stôl boli studené a poloprázdne (niekedy), hlavné jedlo bývalo studené
|
Dostępność i jakość usług relaksacyjnych i uzdrowiskowych w absolwowanym pobycie | |
Harmonogram czasowy usług relaksacyjnych i uzdrowiskowych w ramach abslwowanego pobytu | |
Chęć i zachowanie personelu zapewniającego relaksacyjne i uzdrowiskowe usługi w ramach absolwowanego pobytu. | |
Polecam pobyt w tym ośrodku? |
Nie
|
Propozycje poprawienia usług ośrodka |
Obnoviť vankúše + paplóny
Vymeniť vrzgajúce váľandy
Vyčistiť koberce
Lepšia dezinfekcia soc.zariadenia
|